Μπαρτσελόνα - Κόκκινη κάρτα για τον Πικέ...με 10 η Μπαρτσελόνα - YouTube : Απίθανη μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε… νεκρό χρόνο και με γκολάρα του ινάκι γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το σούπερ καπ ισπανίας.

Μπαρτσελόνα - Κόκκινη κάρτα για τον Πικέ...με 10 η Μπαρτσελόνα - YouTube : Απίθανη μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε… νεκρό χρόνο και με γκολάρα του ινάκι γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το σούπερ καπ ισπανίας.

Μπαρτσελόνα - Κόκκινη κάρτα για τον Πικέ...με 10 η Μπαρτσελόνα - YouTube : Απίθανη μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε… νεκρό χρόνο και με γκολάρα του ινάκι γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το σούπερ καπ ισπανίας.. Η μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 41' με τον αντουάν γκριεζμάν , όμως η απάντηση της αθλέτικ ήταν άμεση με τον όσκαρ ντε μάρκος. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μπαρτσελόνα. Δείτε τα δύο γκολ σε βίντεο ! Ο βιγιαλίμπρε το έστειλε στην παράταση με γκολ στο 90'. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Ο ολλανδός τεχνικός της μπαρτσελόνα τόνισε πως αν του πει ο αργεντινός μεσοεπιθετικός πως είναι έτοιμος να παίξει, τότε θα τον χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς. Η μπάρσα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μπαρτσελόνα. Απίθανη μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε… νεκρό χρόνο και με γκολάρα του ινάκι γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το σούπερ καπ ισπανίας.

Champions League: Χωρίς Μέσι και με αρκετούς πιτσιρικάδες ...
Champions League: Χωρίς Μέσι και με αρκετούς πιτσιρικάδες ... from www.ethnos.gr
Το ποδοσφαιρικό τμήμα της μπαρτσελόνα (barcelona) είναι ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη βαρκελώνη της καταλωνίας και έτος ίδρυσης το 1899, η οποία αγωνίζεται στην πριμέρα ντιβισιόν. Η μπάρσα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα. Ο ολλανδός τεχνικός της μπαρτσελόνα τόνισε πως αν του πει ο αργεντινός μεσοεπιθετικός πως είναι έτοιμος να παίξει, τότε θα τον χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μπαρτσελόνα. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Τα κλάματα, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της αθλέτικ μπιλμπάο και η απονομή του ισπανικού σούπερ καπ στους βάσκους. Η μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 41' με τον αντουάν γκριεζμάν , όμως η απάντηση της αθλέτικ ήταν άμεση με τον όσκαρ ντε μάρκος. Η μπαρτσελόνα «αφήνει» τον γκριεζμάν στην premier league για να πάρει τον λαουτάρο.

Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Ο ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε το ματς πολύ σημαντικό (δηλαδή τι θα έλεγε…) αφού είναι και η ευκαιρία για να πάρει τρόπαιο η μπάρτσελόνα ύστερα από 1. Ο βιγιαλίμπρε το έστειλε στην παράταση με γκολ στο 90'. Τέλος ο ερνέστο βαλβέρδε για την μπαρτσελόνα με τον κίκε σετιέν να αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του. Απόψε το clasico που καθηλώνει όλον τον πλανήτη. Η μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 41' με τον αντουάν γκριεζμάν , όμως η απάντηση της αθλέτικ ήταν άμεση με τον όσκαρ ντε μάρκος. Δυσφορία της μπαρτσελόνα για τη φυλάκιση των καθαιρεθέντων καταλανών υπουργών. Το φούτμπολ κλουμπ μπαρτσελόνα, ή απλά μπάρσα είναι ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη βαρκελώνη της καταλωνίας και έτος ίδρυσης το 1899, η οποία αγωνίζεται στην πριμέρα ντιβισιόν. Βγάζει στο σφυρί τον κουτίνιο. Η μπαρτσελόνα «αφήνει» τον γκριεζμάν στην premier league για να πάρει τον λαουτάρο. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Τα κλάματα, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της αθλέτικ μπιλμπάο και η απονομή του ισπανικού σούπερ καπ στους βάσκους. Ο μέσι μένει με το. Ο αγώνας της μπαρτσελόνα με την εστουντιάντες αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της μαδρίτης έχει τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα τους.

Κανονικά θα δώσει το «παρών» στον αποψινό τελικό του σούπερ καπ με την μπιλμπάο ο λιονέλ μέσι! Ο μεταβατικός πρόεδρος της μπαρτσελόνα, κάρλες τούσκετς, έχει δώσει εντολή στον. Τα κλάματα, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της αθλέτικ μπιλμπάο και η απονομή του ισπανικού σούπερ καπ στους βάσκους. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της μπαρτσελόνα (barcelona) είναι ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη βαρκελώνη της καταλωνίας και έτος ίδρυσης το 1899, η οποία αγωνίζεται στην πριμέρα ντιβισιόν. Βγάζει στο σφυρί τον κουτίνιο.

Ουέσκα - Μπαρτσελόνα 0-1 : Ο Ντε Γιονγκ έδωσε... οξυγόνο ...
Ουέσκα - Μπαρτσελόνα 0-1 : Ο Ντε Γιονγκ έδωσε... οξυγόνο ... from www.to10.gr
Ο μέσι μένει με το. Ο λιονέλ μέσι ανακοίνωσε ότι παραμένει στην μπαρτσελόνα, αλλά το κάνει αναγκαστικά, επειδή δεν θέλει να μπει σε μία νομική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μπαρτσελόνα. Δείτε τα δύο γκολ σε βίντεο ! Η μπάρσα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα. «συναγερμός» ενόψει του αγώνα με την μπάγερν. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Βγάζει στο σφυρί τον κουτίνιο.

Ο λιονέλ μέσι ανακοίνωσε ότι παραμένει στην μπαρτσελόνα, αλλά το κάνει αναγκαστικά, επειδή δεν θέλει να μπει σε μία νομική.

Η μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 41' με τον αντουάν γκριεζμάν , όμως η απάντηση της αθλέτικ ήταν άμεση με τον όσκαρ ντε μάρκος. Δυσφορία της μπαρτσελόνα για τη φυλάκιση των καθαιρεθέντων καταλανών υπουργών. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Κανονικά θα δώσει το «παρών» στον αποψινό τελικό του σούπερ καπ με την μπιλμπάο ο λιονέλ μέσι! Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Ο αγώνας της μπαρτσελόνα με την εστουντιάντες αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα της μαδρίτης έχει τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα τους. Απίθανη μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε… νεκρό χρόνο και με γκολάρα του ινάκι γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το σούπερ καπ ισπανίας. Η μπάρσα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα. Ο λιονέλ μέσι ανακοίνωσε ότι παραμένει στην μπαρτσελόνα, αλλά το κάνει αναγκαστικά, επειδή δεν θέλει να μπει σε μία νομική. Ο βιγιαλίμπρε το έστειλε στην παράταση με γκολ στο 90'. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Βγάζει στο σφυρί τον κουτίνιο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μπαρτσελόνα.

Ο βιγιαλίμπρε το έστειλε στην παράταση με γκολ στο 90'. Απίθανη μπιλμπάο, έστειλε το ματς στην παράταση σε… νεκρό χρόνο και με γκολάρα του ινάκι γουίλιαμς έκανε την ολική ανατροπή και κατέκτησε το σούπερ καπ ισπανίας. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), το ρόστερ κ.α. Ο μέσι μένει με το. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Αλέφαντος για Μπαρτσελόνα και Τζόρντι Άλμπα - Έχουν χάσει ...
Αλέφαντος για Μπαρτσελόνα και Τζόρντι Άλμπα - Έχουν χάσει ... from i.ytimg.com
Η μπάρσα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα. Τέλος ο ερνέστο βαλβέρδε για την μπαρτσελόνα με τον κίκε σετιέν να αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του. Δείτε τα δύο γκολ σε βίντεο ! Δυσφορία της μπαρτσελόνα για τη φυλάκιση των καθαιρεθέντων καταλανών υπουργών. Τα κλάματα, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της αθλέτικ μπιλμπάο και η απονομή του ισπανικού σούπερ καπ στους βάσκους. Ο ολλανδός τεχνικός της μπαρτσελόνα τόνισε πως αν του πει ο αργεντινός μεσοεπιθετικός πως είναι έτοιμος να παίξει, τότε θα τον χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Ο μεταβατικός πρόεδρος της μπαρτσελόνα, κάρλες τούσκετς, έχει δώσει εντολή στον.

Ο ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε το ματς πολύ σημαντικό (δηλαδή τι θα έλεγε…) αφού είναι και η ευκαιρία για να πάρει τρόπαιο η μπάρτσελόνα ύστερα από 1.

Ο ολλανδός τεχνικός χαρακτήρισε το ματς πολύ σημαντικό (δηλαδή τι θα έλεγε…) αφού είναι και η ευκαιρία για να πάρει τρόπαιο η μπάρτσελόνα ύστερα από 1. Η μπαρτσελόνα «αφήνει» τον γκριεζμάν στην premier league για να πάρει τον λαουτάρο. Η μπάρσα βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων με τους επίσημα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα της μπαρτσελόνα (barcelona) είναι ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη βαρκελώνη της καταλωνίας και έτος ίδρυσης το 1899, η οποία αγωνίζεται στην πριμέρα ντιβισιόν. Ο μέσι μένει με το. Δείτε τα δύο γκολ σε βίντεο ! Απόψε το clasico που καθηλώνει όλον τον πλανήτη. Το φούτμπολ κλουμπ μπαρτσελόνα, ή απλά μπάρσα είναι ισπανική ποδοσφαιρική ομάδα με έδρα τη βαρκελώνη της καταλωνίας και έτος ίδρυσης το 1899, η οποία αγωνίζεται στην πριμέρα ντιβισιόν. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. «συναγερμός» ενόψει του αγώνα με την μπάγερν. Δυσφορία της μπαρτσελόνα για τη φυλάκιση των καθαιρεθέντων καταλανών υπουργών. Τα κλάματα, οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί της αθλέτικ μπιλμπάο και η απονομή του ισπανικού σούπερ καπ στους βάσκους. Ο μεταβατικός πρόεδρος της μπαρτσελόνα, κάρλες τούσκετς, έχει δώσει εντολή στον.